طبق بررسیهای به عما آمده در سیستان توده های مختلف هندوانه راداریم یکی از این هندوانه ها هندوانه ملا رضایی است این اسم بدان علت است اولین کسی که در سیستان بذر آن را ترویج کرده است فردی به  همین نام بوده است مشخصات به شرح ذیل است

۱- رنگ پوست =سفید-دارای خط های باریک سبز رنگ

۲-شکل میوه=کشیده

۳-گوشت=قرمز

۴-قند=۵تا ۷

۵-تعداد بذر ۴۰۵تا ۶۷۰

۶-وزن هزار دانه=بین ۴۹تا۸۹گرم

۷-بوته مقاوم در مقابل تنشو بی آبی

۸-سیستانیان قدیمی برای شب یلدا که به شب چله معروف است از آن استفاده می کردند

۹-تیپ بذر = دارای رنگ های قهو های روشن -سیاهرنگ

۱۰- ابعاد بذر =عرض ۵تا ۸ میلمتر -طول بذر بین ۱۰تا ۱۵ میلیمتر

۱۱-مدت نگه داری آن در شرایط اتاق های سنتی سیستان بین ۹۰ تا ۱۲۰ روز است به شرط انکه لا به لای علف خشک و محل تاریک وکم رطوبت باشد

۱۲-تعدادمیوه در بوته ۴-۵

۱۳ - متوسط وزن میوه ها ۳تا ۷ کیلو

۱۸-زودرس

۱۹- تناسب بین پوست و گوشت ۱به ۴ است