افزایش انار یارب انار به ادویه آچار در سیستان
از قدیم الایام سیستان جایگاه خوبی در تولید انواع انار داشته و دارد لذا در صنایع داروی و رنگ ریزی و غذایی داشته است از پوست انار در رنگ ریزی و طب ودانه انار در نگه داری انواع گوشت خشک استفاده مشد اخیرا با اضافه نمودن مقداری از این دانه در موقع اسیاب کردن به ازای هر کیلو آرد ۲۰گرم دانه انار اضافه کنید اگر دانه انار ندارید از رب انار در هنگام خمیر کردن آرد با پیاز مخلوط گردددر سیستان قدیم از رب انار در ابگوشت استفاده میشد
+ نوشته شده در سه شنبه بیست و دوم مرداد ۱۳۹۲ ساعت 11:37 توسط محمد
|