یکی از مشکلات ارقام وگونه های انگور بعد از نوع یاقوتی نگهداری و مراقبت های زراعی و امنیتی این گونه ها می باشد که برای کشاورزان سیستانی هزینه های زیادی را به همراه دارد لذا بهتر است کشاورزان ما تبدیل فر اورده دهند یعنی انگور خود را به آبغوره تبدیل کنند این روش درست است ایده آل نباشد ولی در زمانی است که منطقه سیستان در بحران کم ابی است در این شرایط نگه داری خوشه های انگور در بعضی مناطق بر اثر بی آبی خسارت میبیند وحتی بر اثر حمله انواع حشرات از جمله حشرات -زنبورهای سیاه و قرمز  روبرو هستیم  .لذا تصمیم با خودتان