غله جوشک یا گندم جوشک
یکی از غذاهای سرشار و یتامین دار غله جوشک است که از گندم تهیه میشود ابتدا گندم هارا خیس می کنند و بعداز انکه ۳تا ۴ ساعت کذشت انهارا داخل دیگ می ریزند اندازه بستگی به تعداد افراد و مقدار نیاز دارند در تهیه این غذا هیچ گونه روغنی کاربرد ندارد فقط از اب استفاده مشود فهذا به اندازه هر ۲ کیلو گندم ۴۰۰ گزم عدس محلی و ۴۰۰ گرم ماک و۴۰۰گرم ماش داخل دیگ میریزند بعداز انکه جوش می اید و اشپز معلوم کرد که پخته شده است با ملاقه ضمن به هم زدن غذای مورد نظر را اماده می کند ودر بشقاب قرار می دهد تا مورد استفاده قرار گیرد لذا اگر در سیستان قدیم انسانهای سالم داشته ایم به همین دلیل است
+ نوشته شده در یکشنبه دوم تیر ۱۳۹۲ ساعت 13:34 توسط محمد
|