شماره سبزی مقدار بذر در هکتار به کیلوگرم زمان کشت طول دوره نمو به روز محل کشت
۱ اسفناج ۲۰-۲۵ بهار - پاییز ۶۰ -۷۰ ۱
۲ آندیو ۳۰۰-۴۰۰گرم بهار - ۲
۳ بانجان ۴۰۰-۶۰۰گرم ابتدای بهار ۸۰-۹۰ ۲
۴ بامیه ۸-۱۲ اول بهار ۶۵-۸۵ ۱
۵ پیاز ۱۰-۱۵ بهار - پاییز ۱۸۰-۲۰۰ ۱
۶ تربچه ۱۲-۱۵ بهار پاییز ۲۵-۳۵ ۱
۷ تره ۲۰-۲۵ اوایل بهار - ۱
۸ تره فرنگی ۳۰۰-۴۰۰ اوایل بهار ۱۵۰-۱۸۰ ۲
۹ جعفری ۱۰-۱۵ اوایل بهار- پاییز - ۱
۱۰ چغندر ۱۲-۱۴ پاییز و اوایل بهار ۷۵-۹۰ ۱
۱۱ خیار ۳-۴ اوایل بهار ۶۰-۸۰ ۱
۱۲ خربره عباس شوری ۳-۴ اوایل بهار ۱۲۰-۱۵۰ ۱
۱۳ خربزه خاقانی ۳-۴ اوایل بهار ۹۰-۱۲۰ ۱
۱۴ طالبی سمسمور ورامین ۳-۴ اوایل بهار ۹۰-۱۰۰ ۱
۱۵ ذرت ۱۵-۲۵ بهار و اواوسط تابستان ۸۰-۹۰ ۱
۱۶ ریحان ۱۵-۲۰ اوایل بهار - ۱
۱۷ شاهی ۱۵-۲۰ پاییز - ۱
۱۸ شبت ۱۵-۲۰ اوایل بهار - پاییز - ۱
۱۹ شلغم ۴-۶ پاییز ۹۰-۱۰۰ ۱
۲۰ شنبلیله ۲۵-۳۰ اوایل بهار - پاییز - ۱
۲۱ فلفل ۴۰۰-۶۰۰گرم اوایل بهار ۹۰-۱۰۰ ۲
۲۲ کاهو گریت ۴۰۰-۵۰۰گرم بهار - پاییز ۷۰-۸۵ ۲
۲۳ کاهو پیچ ۴۰۰-۵۰۰گرم بهار پاییز ۸۵--۹۵

۲

 

     ۱=زمین اصلی

۲=خزانه